Під виглядом "гуманітарної допомоги": У Херсоні окупант дав пенсіонерці заміновану коробку молока (фото)

Українка дивом уникла смерті після того, як російський солдат під виглядом "гуманітарної допомоги" дав їй замінований пакет молока. Коли пенсіонерка з блокадного Херсона почала відкривати коробку, то помітила дроти, прикріплені до ковпачка. Виявилося, що дроти вели до детонатора. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України.

За словами сина жінки, коли вона забрала пакетик, то побачила, що він не герметичний. Пенсіонерка подумала, що молоко вже хтось випив, що воно може зіпсуватися, тому вона обережно відкрутила ковпачок і побачила щось на зразок різьблення".

У коробці з молоком була саморобна вибухівка, яка під час відкриття мала здетонувати. "Моя мама-пенсіонерка помітила, що з цим молоком щось не так, ніби хтось його раніше пив, чи воно пошкоджене. Вона обережно відкрутила ковпачок і показала, що там було", - розповів син жінки місцевим ЗМІ.

Зазначається, що аби обдурити місцевих жителів, що продукція, мовляв, безпечна, російські солдати використовують продукцію, вироблену в Україні.


Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...