Під загрозою банківський, енергетичний і оборонний сектори недонадімперії: Сенатори від демократів та республіканців запропонували нові санкції проти Росії

У підданих Путіна з'явився новий привід для радощів - життєдайні санкції незабаром можуть зробити ще міцнішими такі важливі сектори економіки та оборони їхньої держави, що встає з колін.

Члени американського Сенату – демократ від штату Меріленд Кріс Ван Холлен і республіканець від Флориди Марко Рубіо – внесли на розгляд колег законопроект, що передбачає введення нових санкцій проти Росії. Як пише Bloomberg, таким чином авторитетні законодавці хочуть запобігти втручанню Кремля в вибори на території Сполучених Штатів, зазначають Патріоти України.

Сенатори пропонують ввести нові заходи із застереженням – в тому випадку, якщо в національній розвідці США дійдуть висновку, що РФ або підконтрольні їй люди або організації намагалися вплинути на результат виборів в американські федеральні органи влади.

Зокрема, законопроект Холліна-Рубіо передбачає можливість введення санкцій проти банківського, енергетичного та оборонного секторів російської економіки, а також щодо суверенного російського боргу.

Така ініціатива була представлена в Конгрес минулого року, але ухвалити її не вдалося.

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...