Під звуки салютів: Гіркін озвучив втрати НЗФ у новорічну ніч на Донбасі

Під обстріл, нібито потрапили непідконтрольні Україні селища Крута Балка, Абакумова, Старомихайлівка, район аеропорту та ЯБП.

Екс-командир підрозділів НЗФ «ДНР» Ігор Гіркін на своїй сторінці в соцмережі поскаржився на втрати «армії ДНР» в новорічну ніч, передають Патріоти України.

За його словами, під обстріл, нібито потрапили непідконтрольні Україні селища Крута Балка, Абакумова, Старомихайлівка, район аеропорту, ЯБП. Гіркін пише: "По неподтвержденной на данный момент информации, у нас двое "двухсотых".

У коментарі до посту Гіркін, один з користувачів підтвердив факт обстрілу і додав, що в розпал бойових дій в непідконтрольних Україні Макіївці і Донецьку гриміли святкові салюти: «Дурдом. Так и было. С 23−30 до 2−00 новогодней ночи вся промка от аэропорта до Ясиноватой гудит от обстрелов, а Донецк и Макеевка трещат от салютов».

Велика загроза: Полковник ЗСУ в запасі назвав місто, яке стане ціллю РФ в разі захоплення Часового Яру

четвер, 2 травень 2024, 15:30

Наразі одне з першочергових завдань російських окупаційних військ полягає в захопленні Часового Яру Донецької області. Після цього окупанти можуть націлитися на Торецьк, передають Патріоти України. Таку думку висловив полковник ЗСУ в запасі, військовий...

Чи може Росія завдати ракетного удару по Україні на Великдень: У Повітряних силах зробили заяву

четвер, 2 травень 2024, 15:30

У Повітряних силах не виключають можливих атак російських військ по Україні у Великодню ніч, та заявили про готовність відбиття ймовірних нападів противника, передають Патріоти України з посиланням на спікера Повітряних сил ЗСУ Іллю Євлаша в ефірі теле...