"Підбадьорював" себе перед виборами? У кандидата в депутати від ОПЗЖ знайшли "білий порошок"

Віктора Баранського висунули кандидатом від ОПЗЖ в Одеську міськраду 21 вересня.

НАБУ і СБУ під час обшуків в Одесі виявили "білий порошок" у кандидата в депутати від партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Баранського. Про це повідомив колишній народний депутат Сергій Лещенко в Telegram-каналі в неділю, 11 жовтня, передають Патріоти України.

"Обшуки в Баранського було проведено НАБУ і СБУ у справі викрадення ув державного Дунайського пароплавства 32 ліхтерів, які переобладнали на турецьких верфях в баржі й пустили їх возити зерно. Пароплавство заявило про збитки на $ 5 млн", – розповів він.

Лещенко зазначив, що Баранського, 1985 року народження, висунули кандидатом від ОПЗЖ в Одеську міськраду 21 вересня. Він є нинішнім депутатом обласної ради від "Опозиційного блоку". Також Баранський балотувався на минулих виборах до Верховної Ради по одеському окрузі.

Віктор Баранський.

Чи можливий новий український наступ: Експерт оцінив ситуацію на фронті

субота, 27 квітень 2024, 11:30

В України зараз з'явиться артилерія, боєприпаси і росіяни знають, що це буде десь протягом цього місяця. Тож вони намагатимуться якнайшвидше реалізувати якісь завдання. Про це в ефірі "1+1" заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти У...

Оце так: У США визнали, що новітні ракети, які отримала Україна, не виправдали себе

субота, 27 квітень 2024, 10:52

У Сполучених Штатах Америки визнали, що новітні ракети, які вони передали Україні, не виправдали себе в умовах нашої війни. Ймовірно, йдеться про малогабаритні високоточні боєприпаси GLSDB, передають Патріоти України. . Про це під час безпекового фору...