Піддані регочуть і плюються на "царя-бессребреника": Путін у декларації за 2020 рік виявився біднішим за більшість своїх топчиновників

Президент Росії Володимир Путін стверджує, що за 2020 рік він заробив 9,99 млн руб (3,7 млн гривень). Відповідні дані політик подав у щорічну декларацію, яка була опублікована на сайті Кремля в п'ятницю, 16 квітня. Точна сума доходів – 9 994 692 рублі.

Зазначимо, що офіційний дохід Путіна вже декілька років тримається приблизно на одному рівні – за 2019-й він склав 9,7 млн, за 2018-й – 8,6 млн рублів.

Президент РФ також не вказав зміни в своєму нерухомому майні. Офіційно у нього, як і раніше, є тільки квартира площею 77 кв. м і гараж площею 18 кв. м., два раритетних автомобілі ГАЗ М21, "Нива" та причіп "Скіф".

Також, згідно з документом, у Путіна є право користування квартирою (153,7 кв. М) і гаражним місцем (18 кв. М).

Більше жодного майна в декларації президента РФ не вказано, хоча розслідувачі неодноразово знаходили у Путіна величезні особняки й елітні дачі.

Дані з декларації Путіна

Крім того, президент Росії офіційно "бідніший" за більшість членів уряду і своєї адміністрації. Удвічі більший дохід задекларував прем'єр Михайло Мішустін, а чиновником із найвищим особистим доходом залишився глава Мінпромторгу Денис Мантуров.

Доходи членів уряду РФ


"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...