​Піде на потреби оборони проти московських зайд: Верховна Рада збирається конфіскувати майно РФ на території України

Верховна Рада України готує законопроект про конфіскацію всього російського майна на території держави. Про це сьогодні заявив голова ВР Руслан Стефанчук та голови фракцій, зазначають Патріоти України.

Крім того, парламент ініціює процедуру позбавлення Росії місця постійного члена Ради Безпеки ООН і виключення її з ООН та усіх спеціальних установ. Таку заяву погодили сьогодні всі керівники парламентських фракцій та груп на Погоджувальній раді.

Йшлося й про те, щоб розгорнути негайно операцію ООН з підтримання миру на території України за рішенням Радбезу ОН.

Стефанчук додав, що парламент України, попри війну, працює 24/7 і готовий ухвалювати всі необхідні у цей час рішення.

Наступальна операція в лісі - надскладна бойова робота: Азов показав процес захоплення російських позицій у Серебрянському лісі на Луганщині (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:45

Воїни бригади "Азов" показали відео штурму російських позицій у Серебрянському лісництві. . "Це відео про справжні бої у лісах Кремінної. Документальні кадри усіх етапів роботи штурмових груп: від стройового огляду і приготувань, артпідготовки і почат...

Через загиблих на війні в Україні найманців: Делегація зі Шрі-Ланки відвідає Росію

четвер, 16 травень 2024, 23:02

Шрі-Ланка має намір направити делегацію в Росію для розслідування долі сотень своїх громадян, які беруть участь у війні проти України. Про це повідомляє The Guardian, передають Патріоти України. У міністерстві оборони Шрі-Ланки заявили, що за допомогою...