Піде по сліду "русского военного корабля": Янукович-втікач звернувся до Зеленського - пропонує здаватися

Президент-втікач Віктор Янукович звернувся до керівника держави Володимира Зеленського із закликом "за всяку ціну зупинити кровопролиття", передають Патріоти України.

"Хочу по-президентськи і навіть трохи по-батьківськи відозвати до Володимира Зеленського. Я добре розумію, що у вас багато "порадників", але особисто ви зобов'язані за всяку ціну зупинити кровопролиття і досягти мирної угоди. Цього від вас чекають в Україні, Донбасі та Росії. Вам будуть вдячні український народ і Ваші партнери на Заході", ‒ нібито написав Янукович. І цей текст розповсюдили російські пропагандистські ЗМІ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що президент-втікач Віктор Янукович раніше неодноразово прилітав і залишав Мінськ. За даними української розвідки, Кремль готує його до спецоперації. За одним зі сценаріїв, його спробують оголосити "президентом України" прямо в Мінську.

Отримана інформація вказує на можливу підготовку Кремлем будь-якої інформаційної операції або акції з повернення в Україну експрезидента Януковича або публікації найближчим часом звернення від Його Імені до українського народу.

"Одна хвилина на їжу, 3 ложки на 10 осіб": Український прикордонник розповів, які знущання пережив у російському полоні (відео)

неділя, 19 травень 2024, 7:50

32-річний прикордонник Віталій Супрун повернувся додому з полону росіян, в який він потрапив під час героїчної оборони Маріуполя. Його історію розповідає Мукачівська міськрада. Військовому довелося пережити 21 місяць нелюдських умов, які важко навіть з...

Росіяни захопили село Роботине, наріжну точку протистояння на Запоріжжі - Bild

неділя, 19 травень 2024, 7:38

Українська сторона прокоментувала заяву німецького аналітика Ріпке. Повномасштабна війна в Україні триває, і російські окупанти захопили село Роботине (Запорізька область). . Погану новину з фронту напередодні, 18 травня, повідомив аналітик Bild Юліан...