"Підемо розбиратися з Шойгу": Пригожин звинуватив міноборони РФ у ракетному ударі по базі ПВК "Вагнера" (відео)

У п'ятницю, 23 червня, російські війська нібито завдали ракетного удару по базі ПВК Вагнера. Ватажок вагнерівців Євген Пригожин заявив, що 25 тис. найманців йдуть розбиратися з Сергієм Шойгу, передають Патріоти України.

Ракетний удар по базі ПВК Вагнера

"Надходять повідомлення про ракетний удар по тиловій базі ПВК Вагнера. За інформацією з місць, удару було завдано з тилового боку, тобто військовими міноборони РФ", - пишуть вагнерівці.

Також повідомляють, що є жертви. Власник ПВК Вагнера Євгеній Пригожин уже відреагував на ракетний удар по базі вагнерівців. "Ці мерзотники завдали ракетних ударів по наших тилових таборах. Загинула велика кількість наших бійців. Ми ухвалимо рішення, як відповімо на це злодіяння. Наступний крок за нами", - заявив Пригожин

Позиція Пригожина

"Зло, яке несе військове керівництво країни, має бути зупинено. Ті, хто знищили сьогодні наших хлопців, ті, хто знищили багато десятків тисяч життів російських солдатів, будуть покарані. Я прошу нікому не чинити опір. Всі, хто чинитиме опір, ми вважатимемо, що це загроза і знищуватимемо негайно. Включаючи будь-які блокпости на нашому шляху", - заявив власник ПВК Вагнера.

Пізніше Євген Пригожин додав, що 25 тис. найманців йдуть розбиратися з Шойгу і додав, що очільник російського міноборони нібито втік з Ростова.

Позиція міноборони РФ

"Всі повідомлення, що розповсюджуються в соцмережах від імені Пригожина, і відеокадри про нібито завдання удару по "тилових таборах" ПВК Вагнера не відповідають дійсності і є інформаційною провокацією", - йдеться у повідомленні.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...