"Підготовчі моменти": В ОК "Південь" розповіли, чому почастішала "бавовна" в Мелітополі

Збройні сили України проводять підготовчі роботи для контрнаступальної операції. З цим пов'язані, зокрема, вибухи в Мелітополі Запорізької області, які останніми тижнями стали регулярними, передають Патріоти України.

Ба більше, постійна "бавовна" має налаштувати росіян на те, що скоро їм доведеться тікати з України. Про це в ефірі телемарафону розповіла керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

За її словами, потужна підготовка до контрнаступу ЗСУ триває. Про це свідчать, зокрема, регулярні вибухи в тимчасово окупованому Мелітополі у місцях скупчення ворожих військ.

"Наразі ми говоримо про те, що йде потужна підготовка до контрнаступу, який ніхто не хоче обговорювати, але всі чекають. Це підготовчі моменти, які мають налаштувати окупантів на те, до чого їм потрібно бути готовими надалі. Це настрій на те, що окупована територія – це неспокійна територія, тож її треба деокупувати", – сказала Гуменюк.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...