Підготовка до усунення Путіна від влади в Росії вже триває, - глава ГУР

Росія загнала себе в глухий кут, але вона ще може вийти з війни і не розвалитися. Для цього потрібно буде, зокрема, усунути російського диктатора Володимира Путіна від влади.

Про це заявив очільник ГУР МО Кирило Буданов.

"Росія не може саме зараз зупинитись, бо це тільки пришвидшить її розділення і руйнацію. Росія загнала себе в глухий кут, з нього ще реально вийти. Це визнання, що все це сталося помилково, вихід за адмінкордони 1991 року і початок вибудовування якогось діалогу з усім світом. Але це автоматично означає трансфер влади", - каже Буданов.

Очільник ГУР МО зазначив, що певні підготовчі процеси до усунення Путіна від влади вже йдуть.

"Є суперництво, це не один кандидат (в наступники Путіна. - Ред.), їх кілька. Про певних з них інформація в ЗМІ просочується, певних - ні", - додав Буданов.

Водночас, додав глава ГУР МО, трансфер влади може мати позитивні наслідки для України за певних умов.

"Він дасть Україні плюс лише в одному випадку - якщо вони приймуть цю парадигму сприйняття світу, захочуть видозмінитися. Це перша умова. Друга - ми чітко зробимо висновки про те, що було ці всі роки, і будемо правильно вибудовувати наше життя. У всіх інших випадках це нічого не змінить", - зазначив він.

Готовий на 95%: У Раді розповіли, що буде із новим законопроєктом про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:44

Законопроєкт про мобілізацію станом на четвер, 28 березня, готовий на 95%. Комітет Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд 4051 з 4266 правок до документа. Але це не означає, що він готовий до голосування. Пр...

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...