Підіграє Кремлю: Меркель закликала серйозно ставитися до ядерного шантажу Путіна

Російський диктатор Володимир Путін закидає світ погрозами про те, що може застосувати ядерну зброю. Колишня німецька канцлерка Ангела Меркель заявила, що політичною мудрістю буде серйозне ставлення до заяв "фюрера", передають Патріоти України.

Про це вона сказала свого виступу на церемонії відкриття Фонду канцлера Гельмута Коля, повідомляє Süddeutsche Zeitung. За її словами, не варто усі загрози Володимира Путіна вважати блефом.

"Ставитися до слів серйозно, не відмахуватися від них від самого початку, мовляв, це всього лише блеф, але ставитися до них серйозно. Це ні в жодному разі не ознака слабкості чи умиротворення, а ознака політичної мудрості", - заявила Меркель.

У виданні наголошують, що така риторика "більше була схожа на курс канцлера Олафа Шольца, ніж на риторику лідера ХДС Фрідріха Мерця про постачання зброї Україні".

Sueddeutsche Zeitung пише, що зараз Меркель "дуже обережна, щоб не коментувати політичні питання, можливо, ще й тому, що нинішня енергетична криза, пов'язана з війною, не в останню чергу є результатом її перебування на посаді".

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...