Підіграє Москві: Токаєв допомагає Путіну обходити санкції, - казахський опозиціонер Садиков

Казахський опозиціонер, керівник інтернет-медіа БАСЕ Айдос Садиков вважає, що влада Казахстану підтримує Путіна та його режим Про це він сказав в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Режим Токаєва підтримує Путіна економічно. Токаєв допомагає Путіну обходити санкції. Мільярди доларів вливаються у російську економіку. Росіяни отримали можливість жити та працювати у Казахстані, вони залишили Росію через санкції", - пояснив Садиков.

Також опозиціонер додав, що Казахстан залишається у складі євразійського економічного союзу з Росією. "Казахстан залишається у складі військового блоку з Путіним - ОДКБ. Офіційні союзники Росії - Вірменія, Таджикистан, Киргизстан, Казахстан підтримують позицію Росії, але щодо війни Росії проти України - дотримуються нейтралітету", - зауважив Садиков.

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...