Підіграє Путіну? Ердоган заявив, що війна в Україні вигідна лише "західним військовим баронам"

Президент Туреччини Реджеп Ердоган заявив, що російсько-українська війна вигідна лише "західним військовим баронам". За його словами, саме представники Заходу продовжують "розпалювати вогонь". При цьому він додав, що Туреччина працює "над встановленням миру та стабільності". Про це повідомляє агентство "Анадолу", передають Патріоти України.

Глава турецької держави заявив, що на сьогодні нібито Захід робить все можливе, щоб війна в Україні не припинялася. "Ніхто не виграв від цієї кривавої бійні, окрім західних військових баронів. Вони продовжують підливати бензин у вогонь та роблять усе можливе, щоб розпалити вогонь. Ми працюємо над встановленням миру та стабільності", – заявив Ердоган.

Також він розповів, що Туреччина з першого дня війни в Україні боролася за мир та стабільність. Ердоган видав, що завдяки Туреччині вдалося не допустити поширення конфлікту на Чорне море. "Ми завжди так робили з першого дня, ми боролися за це. Ми не допустили поширення цієї пожежі на Чорне море, наслідуючи збалансовану політику і діючи справедливо стосовно наших двох сусідів", – сказав президент Туреччини.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...