Підіграє Путіну: Лукашенко закликав РФ бути готовою до використання ядерної зброї

фото REUTERS

Самопроголошений глава Білорусі Олександр Лукашенко закликав Російську Федерацію бути готовою до використання ядерної зброї. Таку заяву він зробив в ході зустрічі з Міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим, пише БЕЛТА, передають Патріоти України.

За його словами, в Білорусі немає складів ядерних боєприпасів, тільки в Росії. "І, як Путін правильно сказав, в шести точках, шести країнах знаходяться їх ядерні боєголовки", - заявив білоруський лідер.

Лукашенко заявив, що Білорусь і Росія ще не відповідали дзеркально на тренування Західної авіації щодо застосування ядерної зброї, вони зробили тільки "півкроку".

"Вони ж літають, тренуються. Навіщо тренуються, навіщо ядерні болванки возять? Для того щоб ядерну бомбу завтра в літак покласти і скинути туди, куди треба. Тому ми ще дзеркально не відповідали", - зазначив він.

Самопроголошений президент заявив, що країни "повинні бути готові". "Ми повинні порох тримати сухим в усіх напрямках. І не треба там енчити, кричати, що "тут Путін захопив Білорусь", "що хоче, те й робить"... У нас узгоджена розумна політика двох суверенних держав, за яку насамперед відповідають Макей і Лавров", - зазначив він.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...