Підіграє Путіну? "Не слід марнувати час": Ердоган заявив, що не погодить заявку Швеції на вступ до НАТО

Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган заявив, що Анкара не схвалить заявки Швеції на вступ до НАТО. Мовляв, для Стокгольма закриті двері до Альянсу. Про це турецький лідер заяви, виступаючи на з'їзді своєї партії, пише Anadolu, передають Патріоти України.

Видання пише, що Ердога різко прокоментував недавні протести у Стокгольмі, де спалили Коран. Зі слів Ердогана, Швеція старається марно, оскільки після цього Анкара не погодить її заявку на членство.

"Швеції не слід марнувати час. Доки ти дозволятимеш спалювати наше священне писання - Коран, рвати його, а на цьому фоні не діятимуть твої правоохоронці, ми не скажемо "так" твоєму вступу до НАТО", - сказав президент. Своєю чергою, наголосив він, Туреччина позитивно ставиться до наміру Фінляндії приєднатися до Північноатлантичного альянсу.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...