Підіграє Путіну: Один із фаворитів республіканців ДеСантіс розкритикував США за допомогу Україні - "не в наших інтересах вступати у війну з Китаєм"

Губернатор Флориди Рон ДеСантіс розкритикував американську допомогу Україні і поставив під сумнів той факт, чи повинні Сполучені Штати взагалі брати участь у війні. На його думку, Америці не варто "вступати у конфлікт із Китаєм",передають Патріоти України.

"Я не думаю, що в наших інтересах вступати в опосередковану війну з Китаєм, вплутуючись у такі речі", – сказав ДеСантіс, говорячи про території України, які Росія захопила військовим шляхом.

Зауваження, зроблені з нагоди несподіваного візиту Байдена до Києва, були одними з найпряміших коментарів ДеСантіса про участь США у війні з початку конфлікту рік тому.

Відповідаючи на запитання, "як виглядає перемога" США, ДеСантіс сказав, що Росія "справді поранена" і зазнала "величезних втрат", не визнаючи тієї ролі, яку відіграли американська зброя, військова розвідка і допомога в розвитку конфлікту.

ДеСантіс наполягав на тому, що Росія не становить загрози "на тому ж рівні, що й Китай"."Страху перед тим, що Росія увійде до країн НАТО, немає. Я думаю, що вона показала вже себе як третьорозрядна військова сила", – сказав ДеСантіс.

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

Для України буде дуже корисною: Франція розробляє методику захоплення ворожих окопів "ультраневидимими" бійцями

субота, 18 травень 2024, 19:04

У рамках навчань НАТО французи тестуватимуть нову військову методику, яка повинна бути корисною в Україні. Про це повідомляє RTL, передають Патріоти України. В рамках військових навчань, які пройдуть в Естонії, НАТО хоче продемонструвати росіянам, що в...