Підірвали чергове авто із окупантами: У Мелітополі пролунав гучний вибух (фото)

В окупованому Мелітополі в загарбників знову неспокійно – мер Федоров повідомляє про вибух. Відомо, що підірвався автомобіль поблизу одного з парків міста, передають Патріоти України.

Що відомо про підрив авто у Мелітополі

Як зазначають ворожі ЗМІ, інцидент стався перед входом до парку Горького в Мелітополі. За попередньою інформацією було підірвано автомобіль Renault Duster. Окупанти, як завжди зазначають, що "патєрь нєт", однак все ж медики забрали в лікарню одного потерпілого.

Водночас на ситуацію відреагував законний мер населеного пункту Іван Федоров. Він підтвердив вибух. "За даними очевидців підірвано автівку, якою користувались росіяни. Щодо пасажирів та їхнього стану інформація уточнюється", – написав він.

Окрім того, згодом у соціальних мережах зявилось фото на якому видно, як палає ворожий автомобіль з окупантами.


Зливав все ворогу: В Одесі затримали агента ФСБ, який шпигував за позиціями ППО біля Чорного моря

понеділок, 20 травень 2024, 16:22

Служба безпеки затримала в Одесі агента російської ФСБ, який збирав інформацію про підрозділи зенітно-ракетних комплексів ППО та радіолокаційних станцій біля Чорного моря. Дослівно: "Найбільше ворога цікавили геолокації зенітно-ракетних комплексів ППО ...

Ситуація складна: ЗСУ на 60% контролюють Вовчанськ, проте штурми не припиняються, - ОВА

понеділок, 20 травень 2024, 15:27

Збройні сили України приблизно на 60% контролюють Вовчанськ. Однак штурми у місті не припиняються. . "У нас тривають безперервні обстріли. Ворог продовжує штурмові дії, в основному зосереджений на напрямках населеного пункту Липці, населеного пункту Во...