"Підірвали довіру до нас": В Європарламенті покарали депутатів, які їздили спостерігати за "референдумом" у Криму

Європейський парламент (ЄП) вніс в чорний список вісім депутатів Європарламенту і оголосив догану трьом іншим за поїздки для «спостереження» за фальшивими виборами. Йдеться про «псевдореферендуми», наприклад, в Криму, коли жителям анексованого півострова запропонували проголосувати за поправки до Конституції РФ. Про це повідомляє EUobserver, передають Патріоти України.

Як зазначає видання, за Крим покарали п'ятьох: Вірджині Жорон, Ерве Жювіньї, Жан-Луї Лакапеля, Тьєррі Маріані і Філіпа Олів'є. «Чорний список» означає, що тепер цим людям заборонено відвідувати офіційні місії Європарламенту зі спостереження за виборами до кінця цього року.
«Такі фальшиві депутати, яких вдалося корумпувати або ж сексуально звабити, підривають довіру до Європарламенту, а також шкодять роботі інших законних органів зі спостереження за виборами», - прокоментувала подію Віола фон Крамон-Таубадель, член ЄП від «зелених».

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...