Підірвали у перукарні: У Луганську поранено так званого міністра внутрішніх справ "ЛНР" Ігоря Корнета

Внаслідок вибуху в Луганську нібито поранено так званого міністра внутрішніх справ "ЛНР" Ігоря Корнета. Про це пише пропагандистський кремлівський ресурс "РИА Новости" з посиланням на джерела, передають Патріоти України.

За даними журналіста Дениса Казанського, вибух пролунав в перукарні у центрі Луганська. Корнет отримав тяжкі поранення.

"Пропагандисти зараз як завжди валитимуть все на Україну. А я просто нагадаю, що саме Корнет керував "переворотом у ЛНР" у 2017 році, коли скинули Плотницького. Тоді Корнет сам мітив у крісло "голови ЛНР", але замість нього призначили Пасічника. З Пасічником у Корнета також був давній конфлікт. Корнет плів проти нього інтриги і намагався підсидіти", - пише Казанський.

Раніше "Донбас.Реалії" розповідали про боротьбу за владу в Луганську. Зокрема, про конфлікт між ватажком угруповання "ЛНР" Леонідом Пасічником і Карнетом. Як стверджували тоді джерела проєкту в українській розвідці, Пасічник не контролював Корнета і активно збирав на нього компромат.

Що відомо про вибух

Як повідомлялось, у тимчасово окупованому Луганську 15 травня пролунав потужний вибух. Зазначається, що інцидент стався у центрі міста на вулиці Демьохіна.

За попередньою інформацією, вибуховий пристрій спрацював у приміщенні салону краси "Барбершоп" на вулиці Демьохіна. Перекрито дорогу від Радянської. На місце інциденту приїхало багато швидких і військових.

Російські засоби масової пропаганди пишуть, що вибухнуло біля "Державної телевізійної та радіомовної компанії "ЛНР". Зазначається, що причиною став підрив. Постраждали п'ятеро людей.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...