Підкажіть Зеленському: Північна Корея здивувала весь світ запровадженням безглуздого податку перед Новим роком

Навколо Північної Кореї ходить багато чуток та недомовок. Сьогодні ми розповімо вам про один із найдивніших податків Північної Кореї, а також про причини його виникнення. Інформацію надав професійний мандрівник Михайло Зарубін, котрий побував у всіх країнах світу. Він опублікував цікавий список у своєму Instagram, передають Патріоти України.

"Налог на конфеты! Мне кажется, Северная Корея никогда не устанет нас удивлять. Очередные новости пришли сразу после Нового года. Так, в стране под главный праздник, день рождения Высшего руководителя и Верховного маршалла КНДР ввели новый налог. И этот побор грозит стать одним из самых странных в мире, ведь он... на конфеты. Но не на их покупку, а чтобы произвести сладости и подарить их", - поділився Зарубін.

Традицію вручення наборів шоколаду ввів батько нинішнього північнокорейського лідера, він же "Найбільший Вождь" та "Дорожня зірка XX століття" товариш Кім Чен Ір. Сьогодні у Північній Кореї справжній голод та нестача найпростіших продуктів: борошна, цукру, дріжджів. Але для подарунків було наказано все це знайти. Так, у грудні кожна сім'я КНДР здала до скарбниці додатково 5000 корейських вон, а з сільських будинків додатково до суми зібрали ще й по одному курячому яйцю.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....