Підкрались, звідки не чекали: Українці завдали неочікуваного удару по Керченському мосту

Кіберфахівці Головного управління розвідки Міністерства оборони України "вимкнули" в Криму касові апарати і зупинили рух по Керченському мосту. Про це в четвер, 27 червня, посилаючись на власне джерело інформації в розвідці, повідомив Укрінформ, зазначають Патріоти України.

Повідомляється, що хакери воєнної розвідки завдають ударів по серверах пропагандистських ЗМІ, операторів звʼязку, системи реєстраціїйа контролю руху по Керченському мосту, а також тривають масові фішингові атаки на місцевих інтернет-користувачів, відзначаються збої в роботі сервісів бухгалтерського обліку, не працюють касові апарати в торговельних точках Керчі й Севастополя.

Крім іншого, масована DDos-атака здійснюється на сайт пропагандистського ЗМІ Керч FM і сервери оператора мобільного звʼязку Міранда-медіа. Саме цей оператор надає магістральні канали звʼязку для колцентру окупаційної адміністрації Севастополя, і внаслідок атаки номер єдиного контакт-центру не працює.

Видання зазначає, що внаслідок ураження системи реєстрації та контролю руху виникла значна черга з автомобілів біля мосту: за годину затор зріс у шість разів, і вранці в черзі налічувалося близько трьохсот машин.

Офіційних підтверджень цієї інформації поки що немає.

"Виграють усі": У держдумі РФ запропонували створити... підрозділи гранатометників на електросамокатах

неділя, 30 червень 2024, 10:30

У держдумі РФ виступили за створення у російській армії бойових підрозділів гранатометників на електросамокатах. Як повідомляє The Moscow Times, з відповідною ідеєю виступив член фракції "Единая Россия" Максим Іванов, передають Патріоти України. За йог...

Все за планом? Мешканців Бєлгородщини попередили, що пожежники до них не приїдуть - боротися з вогнем мають самі

неділя, 30 червень 2024, 9:59

Поки що диктатор РФ Володимир Путін намагався зробити "санітарну зону" на території України, такою зоною стала Бєлгородська область. Жителям прикордонних районів почнуть видавати вогнегасники на випадок обстрілів, оскільки робота МНС там неможлива. Так...