Підкріплення не доїхало: На Херсонщині українські бійці спалили ворожу техніку (відео)

Українські захисники знищили техніку російських окупантів, яка мала стати підкріпленням у Херсонській області. "Демілітаризовано" було командирський БТР-82, Т-72Б3 та БМД-2, передають Патріоти України.

Видовищне відео ударів по ворогові показали 8 вересня на сторінці 28-ї окремої механізованої бригади уFacebook. "Херсонщина буде вільною!" – написали воїни.

"Хоч як би ворожа пропаганда не намагалася запевняти, що контрнаступ на півдні зупинився, 28-ма ОМБр продовжує звільняти українські землі і карати всіх, хто на них зазіхнув", – підкреслили захисники.

"Ось так сьогодні силами 2-го механізованого батальйону було знищено підкріплення російської армії, що планувало повернути під свій контроль позиції, які відвоювали наші "лицарі". Як би вони не чинили опір, хоч би як не ховалися – окупантам не буде місця на цій землі!" – додали в ЗСУ.

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...