"Підла "отвєточка" "біндер": "Влада" Абхазії, котра збройно підтримала вторгнення РФ у Крим та Донбас, заявила, що у спробі держперевороту брали участь "українці з "ДНР"

Одним з організаторів перевороту є російський найманець на ім’я Авідзба Ахра, який воював на боці бойовиків на Донбасі.

У спробі так званого державного перевороту в окупованій Абхазії брали участь громадяни України, які називають себе представниками угруповання «ДНР». Про це в коментарі «Інтерфаксу» повідомили в «адміністрації президента» Абхазії, передають Патріоти України.

Співрозмовник видання зазначив, що «чиновники» з’ясують обставини появи та перебування представників «ДНР» в Абхазії. Тим часом «Sputnik Абхазія» пише, що так званий секретар Ради безпеки Мухамед Кілба підтвердив існування інформації про участь «приїжджих з ДНР» у протестах.

«Однозначно підтвердити не можу, але є така оперативна інформація», – сказав він.

Відомо, що одним з організаторів перевороту є російський найманець на ім’я Авідзба Ахра, який воював на боці бойовиків на Донбасі й очолював відділ ракетно-артилерійського озброєння окупантів. «Ехо Кавказу» називає його «героєм ДНР». Наразі в окупованій Абхазії ведуться переговори між «президентом» регіону Раулем Хаджімбою, який відмовляється йти у відставку, і представниками опозиції.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...