Підлеглі занадто бояться розгнівати: У США вважають, що Путіна дезінформують про невдачі його армії та вплив санкцій на РФ

У США вважають, що радники президента РФ Путіна дезінформують про те, наскільки погано діють російські військові та як сильно санкції впливають на економіку країни. Про це пише CNN з посиланням американського чиновника, передають Патріоти України.

“Ми вважаємо, що радники дезінформують Путіна про те, наскільки погано працюють російські військові та як російську економіку калічать санкції, тому що занадто бояться сказати йому правду”, – повідомив співрозмовник видання.

За його словами, дана оцінка заснована на розсекречених висновках американської розвідки. Однак, згідно з інформацією розвідки, Путіну стало відомо про дезінформацію, що призвело до розриву між ним і вищими чинами Міноборони Росії.

“У нас є інформація, що Путін відчув, що введений російськими військовими в оману. Зараз між Путіним і (Міністерством оборони, – ред.) існує стійка напруга, що випливає з недовіри Путіна до керівництва Міноборони”, – пояснив чиновник.

Він додав, що Путіну не було відомо про використання військових-строковиків в Україні, а це демонструє явний збій у надходженні точної інформації до російського президента.

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...