"Підлікую голову - і знову поїду": Окупант, який потрапив у психлікарню, поскаржився на реалії війни в Україні

Російський окупант на ім'я Наїль, який, повернувшись із фронту, потрапив до психіатричної лікарні, розповів про реалії війни в Україні. У військових "другої армії світу" часто не було необхідної зброї, не вистачало їжі та води. Про це загарбник, який після 24 лютого пішов воювати добровільно, розповів виданню "Черта". Він поскаржився, що на передовій не було моментів тиші, війська РФ постійно були під обстрілами, передають Патріоти України.

Окупант також був здивований жахливими умовами, в яких їм доводилося знаходитись і при цьому повноцінно виконувати свої завдання. У 16-му відділенні Московської обласної психіатричної лікарні №5 в Абрамцеві він опинився після спроби самогубства – від стрибка у вікно окупанта зупинила дружина.

Незважаючи на те, що на війні він постраждав не лише ментально, а й фізично – Наїль пересувався в інвалідному візку – він збирається повернутися в Україну.

"Тим не менш, несправедливості в таких умовах Наїль не відчуває. Він каже, що знову повернеться туди, відразу як "підлікує голову", – тому що така робота. У зоні СВО він був командиром медичного взводу, але здебільшого, як і всі, бігав з автоматом, – через це часто не виходило рятувати інших", – сказано у повідомленні.

За словами Наїля, назад на фронт він поїде, адже сенсу в мирному житті більше не бачить. "Там, на війні, чорне – це чорне, біле – це біле, а тут якісь відтінки. Там безумовно все. Все легко і просто. Я багато п'ю, щоб мати можливість усе це згадувати", – сказав він.

"Каждый удар молота - удар по врагу!": Медведєв "убив" Зеленського на агітаційному плакаті (фото)

середа, 1 травень 2024, 11:59

Колишній президент Росії, чинний заступник глави Радбезу Дмитро Медведєв "убив" президента України Володимира Зеленського агітаційним плакатом, повідомляють Патріоти України. Чиновник привітав росіян зі святом праці (1 травня), "згодувавши" населенню а...

Потрібні нові бригади: Американський генерал оцінив кадрові проблеми ЗСУ

середа, 1 травень 2024, 11:30

Україна повинна формувати нові бригади, бо молоді офіцери частіше гинуть на фронті, оскільки дуже помітні для ворога та намагаються повести за собою солдатів. Про це заявив екскомандувач Сил США в Європі, генерал Бен Годжес у розмові з NV. передають Па...