Піднялася стіна вогню: ЗСУ вдало відпрацювали по БК ворога, "бавовна" потрапила на відео

Захисники України показали нове ефектне відео удару по противнику на Бахмутському напрямку. Дрон Сил оборони зняв, як після "бавовни" детонували снаряди до російської гаубиці Д-30, передають Патріоти України.

Операцію провели воїни тактичної групи "Адам" спільно з окремим підрозділом аеророзвідки "Ангели" 128-го батальйону територіальної оборони Дніпровського району м. Києва (у складі ТГр "Адам"). Ролик вони оприлюднили на своєму Telegram-каналі."Виявили та знищили БК і причіпну гаубицю 122-мм калібру Д-30", – зазначено в повідомленні.

На відео видно, що після удару снаряди, які противник ховав у лісосмузі десь біля залізничних колій, спалахнули. Коли відбувалася детонація, стіна вогню здіймалася високо в небо, сипалися іскри.


"Колеги геть байдужі до питання": Нардепка підготувала альтернативну версію законопроєкту про демобілізацію

неділя, 28 квітень 2024, 16:06

Народна депутатка Інна Совсун заявила, що підготувала ще одну версію законопроєкту про демобілізацію на тлі наміру влади створити подібний документ у термін до 8 місяців. Вона наголосила на важливості швидшого ухвалення рішення в цьому питанні. Про це ...

Ексголова МЗС Литви пожартував про знищення Кримського мосту, у Росії дипломату пригрозили "судним днем"

неділя, 28 квітень 2024, 15:30

Ексміністр закордонних справ Литви, а нині посол країни у Швеції Лінас Лінкявічюс пожартував про знищення Кримського мосту. У Росії вибухнули погрозами. 27 квітня Лінкявічюс опублікував у X (Twitter) жарт про Кримський міст, передають Патріоти України....