Підняли прапор на Зміїному, піднімемо й у Криму: Захисники пообіцяли звільнити всю Україну (відео)

Українські військовослужбовці підняли прапор України на нещодавно звільненому від російських окупантів острові Зміїний у Чорному морі. Це ж вони пообіцяли зробити й у тимчасово окупованому РФ Криму.

Також воїни наголосили, що звільнять від російських загарбників усю країну. Відповідне відеозвернення захисників потрапило у мережу.

"На острові Зміїний знову піднято прапор України. Такий же буде піднято й на півострові", – заявив один із бійців на тлі зруйнованих військовими РФ будівель на острові.

"Слава Україні! Слава захисникам "Азовсталі!" – сказав він, нагадавши українцям також подвиг воїнів, які захищали Маріуполь.

Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...