Піднявся дим: Поліція показала відео перших хвилин після удару РФ по Чернігову

Поліцейські показали кадри перших хвилин після масованого ракетного обстрілу Чернігова у середу, 17 квітня, передають Патріоти України з посиланням на Нацполіцію України.

"Чернігів. Перші хвилини після ранкової ракетної атаки росіян. Пошуково-рятувальна операція триває", - розповіли правоохоронці.

На кадрах видно дим від ракетних ударів окупантів по місту. Також у відео правоохоронці надали допомогу одному з постраждалих, наклавши турнікет.

"Він повинен жити", - каже поліцейський про постраждалого, якого він намагається врятувати.

Обстріл Чернігова

Вранці 17 квітня в частині регіонів України було оголошено повітряну тривогу, зокрема у Києві, Київській та Чернігівській областях. Незабаром стало відомо про вибухи у Чернігові.

Вони стали наслідком ракетних ударів росіян по місту. Пролунали три вибухи, кожен із яких супроводжувався ударом ракети, ймовірно "Іскандер".

Рятувальна операція продовжується. Вже відомо про 14 загиблих та 61 пораненого, серед яких троє дітей. Під час атаки було пошкоджено медустанову та корпус університету. Трьох людей вдалося врятувати, ще троє вважаються зниклими безвісти.

Через кримінальну справу проти неї в Україні: Росія відмовила в громадянстві колаборантці з Києва

вівторок, 30 квітень 2024, 21:22

Колаборантці з Києва, яка виїхала на територію країни-агресора РФ, відмовили в російському громадянстві. Причина відмови — кримінальна справа проти жінки в Україні за підтримку вторгнення РФ. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти Україн...

Цікава заява: Трамп обіцяє "спробувати" допомогти Україні у війні проти РФ

вівторок, 30 квітень 2024, 21:10

Експрезидент США та кандидат на майбутніх виборах очільника держави Дональд Трамп пообіцяв «спробувати» допомогти Україні у війні проти Росії. Однак Трамп наголосив, що Європа теж «повинна виконувати свою роботу». Про це він розповів у інтерв’ю журналу...