Підозрілий симптом: В Ірані заявили, що купують у Росії винищувачі Су-35

В Ірані урядовець офіційно заявив, що Іран купує у Росії літаки Су-35. Перші винищувачі у країні очікують уже на початку наступного року. Про це заявив член Комісії з національної безпеки та зовнішньої політики Ісламської ради Шахріар Гейдарі, передають Патріоти України.

Зазначимо, що "початок наступного року" в Ірані наступить уже у березні 2023 року, адже за персидським календарем, за яким живуть у цій країні, Новий рік наступає в ніч з 21 на 22 березня.

Зазначимо, що замовила ця держава, яка регулярно постачає Росії свої безпілотники, також ракети та гелікоптери. "Ми замовили у Росії також ракети та гелікоптери, і більшість цієї зброї незабаром надійде до країни", – заявив політик.

А що натомість

Росія, звісно, не "з доброти душевної" надає все це озброєння Ірану. Ці дві країни-терористки працюють на взаємовигідних умовах. Тож, ймовірно, українцям слід очікувати у своєму небі не лише нових "мопедів", а й ракет. Ба більше, враховуючи таке швидке постачання, не виключно, що це іранське озброєння уже може знаходитися у Росії.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: