Підозрюють депутатів Бундестагу: У Німеччині розслідують витік розвідданих про звірства армії РФ у Бучі, - Bild

Прокуратура Німеччини розслідує витік ймовірної секретної інформації про масові вбивства в Бучі. Її озвучили на закритому брифінгу Федеральної служби розвідки (BND), повідомляють Патріоти України із посиланням на Bild.

Як пише видання, на початку квітня Федеральна розвідслужба ФРН провела закритий брифінг для депутатів Бундестагу та вищих німецьких держслужбовців про злочини росіян у місті на Київщині. Загалом було понад 60 людей.

Частина інформації, яку озвучили, мала залишатися конфіденційною — під грифом «секретно». Однак, імовірно, деякі депутати просунули її в медіа. Через це прокуратура Німеччини розпочала розслідування за підозрою про державну зраду.

«Нові та старі члени парламенту повинні розуміти, що видача таємниць — це не рядове правопорушення, а покарання, пов’язані з розголошенням таємниць, можуть призвести до вкрай серйозних наслідків», — заявила голова оборонного комітету Бундестагу Марі-Агнес Штрак-Циммерманн.

Після втечі окупантів із Київської області світ побачив наслідки їхніх звірств, жертвами яких стали сотні мирних людей. У Бучі, Ірпені та по Житомирській трасі були виявлені тіла закатованих та вбитих росіянами мирних жителів. 7 червня глава Нацполіції Ігор Клименко повідомив, що у Бучанському районі за час окупації загинули 1137 людей, а у місті Буча — 461.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...