Підозрюють "окремих ділків": Біля будинку радника голови Херсонської ОДА прогримів вибух (фото)

Вибух пролунав близько 2.40 ночі.

Під вікнами будинку, де проживає Богдан Ковальов, радник голови Херсонської обласної державної адміністрації прогримів вибух. Днями подібний інцидент стався на Прикарпатті. Про те, що трапилося глава ХОДА Юрій Гусєв повідомив в Facеbook, передають Патріоти України.

За словами Юрія Гусєва, цієї ночі біля кімнати, де проживає Богдан Ковальов, невідомими було встановлено саморобний вибуховий пристрій. Близько 2:40 пролунав вибух. На щастя, постраждалих немає, на місці події працюють правоохоронці.

«Я хочу звернутися до тих, хто замовив і організував цю «акцію». Нашу команду не злякати і не залякати. Так, ви можете нас вбити, але на наше місце прийдуть інші. Зрозумійте, «корупційний консенсус», в якому багато років знаходили своє місце цілі групи і окремі ділки на Херсонщині, повинен бути знищений!"- заявив Гусєв.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...