Підозрюють, що через стан здоров'я: Путін переніс пряму лінію із росіянами

Все частіше з'являється інформація про важке захворювання у президента Володимира Путіна. Побічно це підтверджується тим, що диктатор відклав на невизначений час свою щорічну пряму лінію з росіянами, що сталося вперше майже за два десятиліття. Експерт Андерс Ослунд вважає, що цей крок може бути ознакою того, що у Путіна дуже погано зі здоров'ям, повідомляють Патріоти України із посиланням на Newsweek.

Цього тижня Кремль оголосив, що Путін вперше за 18 років відкладе свій червневий захід. Прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков запевнив державні ЗМІ, що хоча нова дата ще не визначена, плани щодо перенесення "в стадії реалізації".

Шведський економіст Андерс Ослунд, який раніше працював економічним радником російського уряду, назвав скасування прямої лінії, яка щороку проходила в червні, ознакою того, що здоров'я Путіна "не в порядку", оскільки зазвичай пряма лінія триває три-чотири години і потребує сил.

Крім того, Путін також відклав свій виступ перед Федеральними Зборами Росії ще у квітні, не призначивши нової дати.

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...