Підозрюваний в корупції Юрченко не з'явився в суд "через коронавірус"

Депутату повинні були призначити запобіжний захід.

У п'ятницю, 18 вересня, підозрюваний в корупції нардеп "Слуги народу" Олександр Юрченко не з'явився на засідання Вищого антикорупційного суду, пославшись на можливе зараження COVID-19, інформують Патріоти України.

Засідання перенесли на понеділок, 21 вересня на 15:00, йдеться в повідомленні ЦПК в Twitter. Зазначимо, що депутату повинні були призначити запобіжний захід.

"Підозрюваний не з'явився, мотивував це тим, що раніше мав контакт з хворим на коронавірус", – повідомила для прес-секретарка ВАКС Олеся Чемерис.

Підозрюваний в корупції Юрченко не з'явився в суд, пославшись на COVID-19

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...