Підпал BMW чиновника генштабу РФ у Москві: Підозрювана пенсіонерка заявила, що "допомагала спецоперації"

Напередодні стало відомо про підпал автомобіля чиновника генштабу у Москві. Тепер же правоохоронці у країні-агресорці повідомили про затримання зловмисниці. Здавалося б, на цьому епопея з підпалом автомобіля начальника генштабу Росії Секретарьова мала б завершитися, але ж ні. Рідні затриманої розповіли, що вона могла бути чи то під гіпнозом, чи то просто добряче налякана шантажем, коли здійснювала злочин, передають Патріоти України.

Затримана зізнається у підпалі

Почнімо з найпростішого у цій непростій історії, в якій уже знайшли український слід. У підпалі дійсно звинувачують 65-річну Олену Бєлову. Та й вона сама не заперечує той факт.

Сам Євген Секретарьов, заступник начальника управління генштабу Росії, чию машину підпалили, зауважив, що жінку бачив на місці події. Тоді вона здалася йому просто неадекватною. Що ж стосується підпалу, то журналістам він сказав, що взагалі нікого не звинувачує. Ба більше, у дворі, де спалахнула його BMW X6, він опинився випадково.

Рідні кажуть про гіпноз

Як розповідають рідні Бєлової, вона потрапила під вплив шахраїв. Мовляв, її доньці зателефонували зловмисники, коли мама пішла з дому. Вони не просто заявили, що викрали жінку, а й вимагали викупу у розмірі пів мільйона рублів.

Родичі можливої палійки наголосили на тому, що жінка завжди підтримувала проведення "спеціальної операції". Тож вона ні в якому разі не палила б машину. Тим паче того, хто має причетність до керування військовими.

Думала, що бере участь у "спецоперації"

За словами жінки, вона була свято переконана, що під час підпалу автомобіля бере участь у "спецоперації". І це попри те, що співрозмовник телефоном змушував її вигукувати проукраїнські лозунги. Відразу ж обмовимося, що це дешева провокація з боку росії, щоб бодай якось приплести до цього всього Україну.

Зауважимо, що шахраї самі вийшли на жінку, котра за словами рідних, останні кілька днів була не при собі. Спочатку їй запропонували взяти участь у якійсь операції з пошуку фантомних злочинців. Після цього її змусили взяти у банку позику у розмірі 500 тисяч рублів. Та сама сума, яку вимагали у її доньки.

А фінальною частиною її дій став саме підпал автомобіля чиновника генштабу. Її переконали, що цей вчинок – частина "спецоперації", яку вона й підтримує. Тож у жінки не виникло жодних сумнівів і заперечень. Ба більше, міліціонерів, котрі затримали її, вона також вважала бандитами. Адже голос у телефоні її в цьому переконав.

Нагадаємо, що підпал автомобіля Секретарьова стався у дворі будинку, розташованого на Ленінградському шосе. Транспортний засіб, зі слів очевидців, спалахнув миттєво. Найбільше постраждала саме задня його частина. Її, розповідає палійка, вона облила бензином і підпалила.

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...