Підпалили через вибите вікно: У Новосибірську згоріло обласне управління ФСБ РФ (відео)

3 жовтня 2024 року у російському Новосибірську сталося займання будівлі обласного управління ФСБ. Через вибите вікно в приміщення було закинуто ємність з легкозаймистою сумішшю, що спричинило пожежу, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу Головного управління розвідки.

"3 жовтня 2024 року у місті Новосибірськ на Росії згоріло обласне управління ФСБ - у вибите вікно контори чекістів закинули легкозаймисті суміші та підпалили", - йдеться у повідомленні.

Це лише один із дедалі частіших випадків нападів на державні установи всередині Росії. Спостерігається зростання кількості людей, готових на радикальні дії проти чинного режиму Кремля.

Операція проти Хезболли дуже злякала: Глава ФСБ боїться, що керівництво РФ можуть ліквідувати "у потрібний момент"

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 13:16

Після операції проти бойовиків Хезболли з дистанційним підривом їхніх гаджетів представники кремлівського режиму почали перейматися, що хтось може скористатися такими ж методами і для їхньої ліквідації. Відповідні побоювання на засіданні Ради керівникі...

"Наш єдиний автомобіль належить дружині": Голова Житомирської ОВА розповів про свої доходи

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 13:07

51-річний голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко озвучив зарплату, яку отримує, працюючи на посаді очільника області. Своїм фінансовим становищем держслужбовець поділився в новому проєкті "Міста сили" з Аліною Шаманською, передають Патріоти України. Т...