Підрозділ російських окупантів відмовився воювати після великих втрат на Харківщині

Від початку війни відомо не мало випадків, коли російські окупанти відмовлялися від участі у бойових діях на території України. Так, мотострілецький підрозділ зі складу 1-го армійського корпусу у повному складі відмовився від участі у війні. Стало відомо, що сталося через втрати, які російські окупанти отримали під час боїв в Харківській області. Про це повідомили 10 червня у ранковому зведенні Генерального штабу Збройних сил України, передають Патріоти України.

У Генштабі наголошують: незважаючи на примусові заходи, що проводить командування окупаційних військ, далі фіксуються відмови від участі в бойових діях деяких підрозділів. Зокрема, йдеться про ті, що укомплектовані примусово мобілізованим особовим складом з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей.

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...