"Під*ри! Ого, скільки їх!": Українські військові показали, як знищують окупантів (відео)

У мережі показали, як українські воїни з БТР працюють по піхоті російської окупаційної армії. Захисники України просто розгромлюють окупантів. Скільки рашистів було знищено - не повідомляється. Відео зіткнення показав речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, передають Патріоти України.

"Український БТР-4 працює по піхоті окупантів", - підписав відео він. На кадрах, знятих з БТР, видно, як українські військові під'їздять до перехрестя - і бачать через дорогу велику групу ворожої піхоти, яка виходить з лісосмуги.

"Це наші?" - перепитує спершу один з українців. І дуже швидко розуміє, що "не наші": "Під*ри! Ого, скільки їх!" - вигукує захисник.

Рашисти теж бачать українців - і намагаються повернутися назад у лісосмугу, однак їм це, схоже, не вдалося. Українські воїни відкрили вогонь по окупантах. На кадрах можна помітити, як боєприпаси влучають у цілі.

НАТО розглядає відправку військ в Україну, але не для участі в боях: У NYT розкрили подробиці

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:27

Союзники по НАТО поступово наближаються до рішення відправити в Україну свої війська. Їх використовуватимуть для навчання українських сил, пише The New York Times. "Цей крок стане ще одним розмиттям попередньої "червоної лінії" і може більш безпосеред...

"Це попередження": Зеленський відповів на заборону США бити їхньою зброєю по РФ

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:22

Президент Володимир Зеленський вважає, що не можна забороняти Україні застосовувати західну зброю для ударів по Росії, тому що це частина захисту, а не напад. Пряма мова: "Я не вважаю, що повинні бути якісь заборони, тому що це не про наступ українсько...