​Підрив автівки "начальника народної міліції": "Чекісти" "ДНР" впіймали "українського агента", котрий розкрив плани "біндєровськой хунти" щодо "молодих республік"

В ОРДО нібито затримали українського розвідника, який розповів про деякі плани Києва силою «захопити» Донбас. Про це розповіли місцеві паблики, зазначають Патріоти України.

У «ДНР затримали агента української розвідки, причетного до підриву машини начальника народної міліції», — йдеться у повідомленнях.

Також, як запевняє ЗМІ, затриманий розповів про плани Києва нібито силою захопити Донбас:

"Українські військові мають намір задіяти всю ударну міць і планують масований артобстріл Донецька", - нібито розповів затриманий.

ЗМІ стверджують, що якийсь «агент», затриманий у «республіці», розповів про те, як українські військові «планували» розміщувати саморобні бомби на мостах та вокзалах у ДНР.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...