Підрив Каховської ГЕС: Велика вода уже загрожує Миколаєву

У місті Миколаєві після підриву російськими терористами дамби на Каховській ГЕС упродовж середи, 7 червня, почав підійматися рівень води у Дніпрі. У найнижчі точні пляжу в мікрорайоні Намив вода підступила до зупинок громадського транспорту, утворюються небезпечні провали. Про це повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич, передають Патріоти України.

Станом на 18:00 рівень води на території міста піднявся на 82 сантиметри. Найскладніша ситуація у мікрорайоні Намив, де місцеві комунальники розпочали роботи із берегоукріплення, щоб велика вода не пішла далі - на проїжджу частину і до будинків. — укріплюється берег.

Разом із працівниками комунальних підприємств працювали також жителі мікрорайону, якому загрожує підтоплення. Мер Миколаєва звернувся до місцевих мешканців із закликом не відвідувати небезпечну територію на пляжі і не ходити нижньою набережною у центрі міста.

“Через підйом води там почали утворюватись провали. Вже двоє людей мало в них не втрапили. Добре, що обійшлось без травм”, - написав він.

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...