"Підштовхує НАТО до прямого конфлікту": Захарова влаштувала істерику через план перемоги України

Речниця російського Міністерства закордонних справ Марія Захарова влаштувала чергову істерику через план перемоги України, який президент Володимир Зеленський сьогодні представив у Верховній Раді. На своєму Telegram-каналі Захарова у притаманній їй істеричній манері описала, що чекає Україну у разі, якщо вона піде за презентованим планом, передають Патріоти України.

Речниця російського МЗС заявила, що Зеленський «не може покладатися на західних партнерів», а план нібито призведе до «катастрофи українського народу». «План перемоги підштовхує НАТО до прямого конфлікту з нашою країною… Я можу просто сказати Зеленському, якщо він не знає... Партнери київського режиму вже продемонстрували, як вони бачать Україну в архітектурі безпеки: вони бачать Україну в труні, а також українських громадян у могилі», – прокоментувала речниця МЗС РФ.

На думку Захарової, план перемоги України – це «не план перемоги Зеленського». «Це план лиха України та українського народу... Сьогодні Зеленський остаточно довів усім, що ненавидить українців настільки, що можна охарактеризувати, як українофобію», – резюмувала речниця МЗС РФ, забувши вказати, що найбільше лихо для України – то російські військові, які вбивають українців на українській землі.

"Погода змінилася, тож стало важче працювати": У ЗСУ розповіли, що відбувається на Покровському напрямку

середа, 16 жовтень 2024, 23:39

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що росіяни намагаються обійти Покровськ із флангів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Покровський напрямок є одним із на...

"Послухайте, у мене були дуже добрі стосунки": Трамп назвав розмову з Путіним "розумним рішенням"

середа, 16 жовтень 2024, 23:04

Колишній президент США Дональд Трамп відмовився повідомити, чи говорив він із російським диктатором Володимиром Путіним після звільнення з посади. Водночас він назвав "розумним рішенням" для Сполучених Штатів, якби така розмова відбулася, передають Пат...