"Підсмажили" купу артилерії й не тільки: Генштаб ЗСУ розповів про нові втрати окупантів

Українські воїни завдали чергових ударів по позиціях російських окупантів, зокрема, знищивши артилерію та системи протиповітряної оборони, інформують Патріоти України.

Як повідомив Генштаб Збройних сил України у неділю увечері, 16 липня, у своєму зведенні, протягом доби ворог завдав шість ракетних ударів та 38 авіаційних, а також здійснив близько 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Зокрема, через російські удари постраждали цивільні, пошкоджень зазнали житлові будинки, господарські та адміністративні будівлі, а також приватний автомобільний транспорт.

Водночас протягом доби українська авіація завдала 15 ударів по районах зосередження російських військових, їхнього озброєння та військової техніки, один з яких - по зенітно-ракетному комплексу противника.

Крім того, підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили район скупчення живої сили ворога, озброєння та військової техніки, дев'ять артилерійських засобів на вогневих позиціях та два ворожих засоби протиповітряної оборони.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...