"Підсмажились" на землі, в небесах та на морі: Окупантів зазнали великих втрат під час втечі зі Зміїного

Тікати з острову окупантам вийшло набагато дорожче, ніж вони сподівалися.

Наразі на острові немає нікого

Українські захисники при звільненні острова Зміїний знищили польовий склад боєприпасів, зенітно-ракетний комплекс Тор, один із катерів, причіп із дизель-генератором, станцію радіолокації та польовий склад боєприпасів. Про це у п'ятницю, 1 липня, повідомили в оперативному командуванні Південь, передають Патріоти України.

Зазначається, що окупанти під час відступу зі Зміїного острова самі підірвали реактивну систему залпового вогню та транспортно-зарядну машину до ЗРК Тор.

"...Завершуючи екстрену евакуацію особового складу з острова Зміїний, рашисти знищували військову техніку, документацію та майно. Ймовірно, здійснено мінування місцевості, причалу та навколишніх вод біля острова...", - додали у ЗСУ. Крім того, над морем супротивник втратив гелікоптер.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...