"Підстава" Дубинського? Арахамію звинуватили у несплаті податків

У 2002 році у США чоловік на прізвище David Braun заснував компанію Artvertex, яка продає шаблони сайтів.

Главу фракції "Слуга народу" Давида Арахамію викрили у створенні ланцюжка фейкових компаній для відмивання коштів у США. Викривальна інформація з'явилася в телеграм-каналі "Темний лицар", який пов'язують з мажоритарниками СН Олександром Дубинським або Максимом Бужанським, передають Патріоти України.

За даними автора, ланцюжок незаконної діяльності Арахамії тягнеться ще з 2002 року. "У 2002 році у США чоловік на прізвище David Braun засновує компанію Artvertex, яка продає шаблони сайтів", – йдеться у повідомленні.

Автор телеграм-каналу називає компанію "кидальною" і наводить докази – у неї лише одна зірка рейтингу, що є найгіршою оцінкою.

Також у відгуках клієнти погрожують, що поскаржаться в прокуратуру на обман, що призводить до подальшого продажу компанії. "І тільки потім офшор з британських Віргінських островів Callaway Alliance, Inc починає заправляти сайтом templatemonster.com, замість проданого artvertex. З 2014 року вже не David Braun, а відомий нам David Arakhamia засновує контору JETIMPEX INC з директором фунтом і собою-президентом. При цьому невідомий чоловік (реєстр закритий) в Британії створює Jetimpex, LP (через яку йдуть всі платежі на TemplateMonster)" – зазначається в телеграм-каналі.

У зв'язку з цим, автор телеграм-каналу ставить Арахамії три питання:

  • Чи платив податки з діяльності компаній Jetimpex, Inc, Artvertex, Inc., Jetimpex, LP і Callaway Alliance, Inc Давид Браун-Арахамія в Україні?
  • Чи проводилися перевірки його підприємств прокуратурою штату в США?
  • З якою метою поміняв прізвище?

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...