"Підступне" НАТО зовсім перестало ховатися: Підрозділи НЗФ налякав прапор США на Світлодарській дузі

Члени НЗФ «ДНР» помітили на позиціях ЗСУ на Світлодарській дузі державний прапор США, вважаючи, що «в такий спосіб американці, не соромлячись, чітко окреслили місце своєї присутності безпосередньо біля лінії фронту». Про це повідомляють підконтрольні ОРДО пабліки, передають Патріоти України.

Ресурси НЗФ опублікували кадри, на яких видно, що на позиціях українських військових поряд із прапором України майорить і прапор США. У коментарі до кадрів ЗМІ НЗФ пишуть: «Звездно-полосатое полотнище развевается рядом с флагом Украины на позициях 30-й отдельной механизированной бригады ВСУ».

Відомо, що українські бійці іноді «тролять» противника, вивішуючи біля своїх позицій прапори країн-партнерів, які підтримують Україну у питанні територіальної цілісності.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...