"Підтримати і побачити на власні очі, розібратися": Нардепка повідомила про таємний візит Зеленського до Лисичанська (фото)

Депутатка Верховної Ради повідомила про таємний візит президента України Володимира Зеленського на Луганщину, передають Патріоти України.

Народна депутатка, заступниця голови Комітету Верховної ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Мар'яна Безугла повідомила про прихований візит президента Володимира Зеленського до Лисичанська Луганської області. Про це вона поінформувала сьогодні, 20 червня, на свої сторінці у Facebook.

Нардепка не уточнила, коли саме президент перебував у постійно обстрілюваному окупантами Лисичанську, але зазначила, що це було "недавно". Також Безугла опублікувала фото, яке, як вона стверджує, зробила особисто.

"Володимир Зеленський в Лисичанську. Недавно. Власне фото. Він приїхав тоді під обстрілами, приховано, підтримати і побачити на власні очі, розібратися. Був з нами", - поінформувала вона.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...