"Підтримуємо, допомагаємо, радимо...": Буданов зізнався, яку роль грає ГУР у рейді російських добровольців у РФ

Головне управління розвідки допомагає російським добровольцям з легіону "Свобода Росії", Російського добровольчого корпусу (РДК) та "Сибірського батальйону", які діють на території Росії. Завдання бійців - допомогти Україні відстояти територіальну цілісність, передають Патріоти України.

Про це заявив голова Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов у коментарі "Суспільному". Він відповів дуже лаконічно і не став вдаватися в деталі. "Підтримуємо, допомагаємо, радимо...", – сказав голова розвідки.

На пресконференції 21 березня добровольці повідомили, що мета №1 їхнього рейду – допомога Силам оборони України, щоб країна-агресор програла у війні. Мета №2 – продовжити визвольний похід і поставити прапор РДК над кремлівською стіною.

"Відповідно, як Легіон казав: за кожен удар по Харкову ми завдаватимемо ударів у відповідь по Бєлгороду. Тож наша визвольна операція на території батьківщини триватиме", – наголосив Барановський.

"Усі запаси віддають російським військовим": В окупованому Луганську виникли проблеми з пальним через удар по нафтобазі

четвер, 9 травень 2024, 12:41

Після удару по нафтобазі у тимчасово окупованому Луганську у російських загарбників спостерігаються серйозні проблеми із паливом. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у Telegram в четвер, 9 травня, передають Патріоти України. "Нафтобаза...

Троє досі у реанімації: У якому стані діти, які постраждали під час удару росіян по стадіону в Харкові (фото)

четвер, 9 травень 2024, 12:14

Внаслідок удару росіян по школі у Харкові станом на четвер, 9 травня, троє дітей перебувають у реанімації, одну дівчинку виписали на амбулаторне лікування. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Він нагадав,...