Підтверджено: Президент Ірану таки загинув в авіатрощі, разом з ним і людина, що підписувала контракт на поставку Росії "Шахедів" (фотофакти)

Іранські рятувальники дісталися місця падіння гелікоптера президента Ірану в горах поблизу кордонів Ірану з Азербайджаном і Туреччиною.

Внаслідок аварії гелікоптера Ібрагім Раїсі загинув, як і всі хто перебував на борту. За повідомленнями, у вертольоті з президентом також були Сейєд Мохаммад-Алі Аль-Хашем, імам п'ятничної молитви в Тебрізі, і міністр закордонних справ Хоссейн Амірабдоллахян.

"Тепер у пеклі підписуватимуть контракти на поставку Шахедів", - іронізує Оперативний ЗСУ щодо очільника МЗС Ірану..

Голови генерала Солода їй замало: Безугла подала заяву до ДБР на Сирського

понеділок, 1 липень 2024, 0:26

Заступниця голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, депутатка від "Слуги народу" Мар'яна Безугла написала заяву до Державного бюро розслідувань на Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. Вона звинуватила г...

Внаслідок ракетної атаки у Києві пошкоджена житлова багатоповерхівка на Оболоні. Постраждалим надається допомога

неділя, 30 червень 2024, 23:50

В Оболонському районі Києва внаслідок падіння уламків ракети пошкоджено багатоповерховий будинок, сталася пожежа, гостру реакцію на стрес отримали 6 осіб, зокрема дитина. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, передають Патріоти України. . Дослівн...