"Підтверджено точне влучання": ЗСУ потужно вдарили по військовому аеродрому в Росії, де базуються Су і МіГи

Вночі 8 серпня українські Сили оборони успішно вдарили по військовому аеродрому "Ліпецьк" та вразили засоби ППО російських окупантів на тимчасово окупованій території Донецької області. Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил, передають Патріоти України.

На летовищі в Ліпецькій області було уражено склади з керованими авіаційними бомбами та ще низку інших об’єктів в районі аеродрому. Внаслідок атаки зафіксовано декілька джерел загоряння. Також виникла сильна пожежа та спостерігалася багаторазова детонація.

"Відомо, що на аеродромі "Ліпецьк" базуються літаки Су-34, Су-35 та МіГ-31 повітряно-космічних сил рф. Результати ураження уточнюються", - наголосили у Генштабі.

Окрім цього, вночі українські військові завдали ударів по зенітних ракетних дивізіонах РФ на тимчасово окупованій території Донеччини. Зокрема, бойову роботу здійснювали по трьох радарах окупантів: двох – від комплексів С-350 та одному С-300.

"Підтверджено точне влучання та знищення одного радару ЗРК С-350. Щодо інших двох цілей інформація наразі уточнюється. Водночас, зафіксовано припинення роботи всіх трьох радарів ворога після ударів", - йдеться у повідомленні.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...