"Підтверджується досвідом і практикою": У ГУР розповіли, на чому базуються прогнози Буданова про закінчення війни

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України зазначили, що прогнози їхнього начальника Кирила Буданова про російсько-українську війну спираються на факти. Вони базуються на розвідданих, міжнародній ситуації й аналізі ситуації на полі бою, передають Патріоти України.

Про це заявив представник ГУР Андрій Юсов, коментуючи слова Буданова щодо того, коли може закінчитися розв'язана Росією війна. Співробітник української розвідки виступив в ефірі об'єднаного теле- та радіомарафону "Єдині новини".

Юсов сказав, що прогнози начальника ГУР не можна порівнювати із "гороскопами". "Безумовно, слова Буданова про позитивні зрушення на фронті – які прозвучали ще влітку про події восени й у багатьох інших випадках – це інформація, що підтверджується життям і практикою", – наголосив представник відомства.

Крім того, ще задовго до повномасштабної війни Буданов попереджав про повномасштабне вторгнення Росії до нашої країни. Він називав і приблизні терміни цієї події, які збіглися з реальністю.

"Тому так, є всі ознаки того, що і завдяки діяльності українських Сил оборони, і завдяки допомозі наших партнерів, і власне через ті внутрішні процеси, які відбуваються всередині РФ, ми можемо сміливо стверджувати, що 2023 рік буде переможним. Власне, ті місяці, озвучені – для цього є підстави", – заявив Юсов.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...