Підвезли "бавовни": Пролунали вибухи на двох військових аеродромах РФ у Криму

Вдень 20 липня прогриміли вибухи в Сакському районі окупованого Криму. Місцеві Telegram повідомляють про роботу російської ППО біля Новофедорівки та Іванівки, передають Патріоти України.

"Щойно була сильний вибух в районі села Іванівка та Новофедорівка... Вибухи в Сімферопольському районі, працює ППО", - пишуть очевидці.

Своєю чергою, гауляйтер Криму Сергій Аксьонов звітував про нібито збитий БПЛА: "Безпілотник збитий в центральній частині Криму, постраждалих і руйнувань немає".

Разом з тим, в мережі очевидці - вже після заяви Аксьонова про успішну роботу протиповітряної оборони РФ - стверджують, що чули вибухи не тільки в Новофедорівці, але і в Гвардійському - теж в районі військового аеродрому.

Як уточнює "Радіо Свобода", вибухи пролунали в районі військового аеродому в Новофедорівці. Там базується 43-й окремий морський штурмовий авіаполк ЧФ РФ. Літаки з цього аеродрому використовувалися, зокрема, для атаки на південні області України.

"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...

Скоро в Україні? Британці вперше випробувували лазерну зброю проти безпілотників

субота, 27 липень 2024, 20:30

Цей зразок лазерної зброх вже здійснив понад 40 тисяч тестових годин і знищив понад 400 цілей. Британська оборонна компанія Raytheon вперше в історії країни випробувала проти безпілотників лазерну зброю, інтегровану в бронемашину, передають Патріоти Ук...